Svijet

Kakve pikanterije o braku Trumpovih otkriva kontroverzna knjiga

Novinar Michael Wolff u knjizi Fire and Fury: Inside the Trump White House otkrio je dosad nepoznate detalje o prvoj predsjedničkoj godini Donalda Trumpa, a svijet su najviše zaintrigirali detalji o braku s Melanijom…

Iako je “procurio” tek kratak dio iz knjige, Donald Trump u prvih 24 sata već daje sve od sebe da zaustavi njezinu objavu te prijeti masnim tužbama. U poglavlju koje je objavljeno nalazi se hrpa uznemiravajućeg sadržaja, ali ono što privlači najviše pažnje su detalji oko braka Melanije i Donalda…

1. Melania (i cijela obitelj Trump, uključujući i Donalda) je bila uvjerena da će izgubiti. Navodno ju je Donald uvjerio da nema šanse da postane predsjednik i da će se nakon izbora svi vratiti svojim uobičajenim životima. Njegov gubitak bi svima odgovarao. Gubitak je bio pobjeda.

 | Autor: Getty Images Getty Images

2. Samim time, bila je slomljena kada je pobijedio. “Donaldov sin je otkrio kako je njegov otac nešto iza 20 sati u izbornoj noći (kada je neočekivana vijest – Trump bi mogao pobijediti – službeno potvrđena) izgledao kao da je vidio duha. Melania je bila u suzama. I to ne od sreće.”, stoji u knjizi.

3. Prva dama je zaista bila nesretna i užasnuta na inauguraciji. Iako ovo nije nikakva nova informacija (jer su fotke njezinog namrgođenog lica obišle svijet), navodno ni sam Donald nije uživao na inauguraciji. “Bio je ljutit jer se nijedna velika zvijezda nije pojavila na eventu, nije bio zadovoljan smještajem u gostinjskoj sobi Bijele kuće i svađao se sa ženom, koja je bila na rubu suza.”

4. Par cijelo vrijeme spava u odvojenim sobama, što otkriva puno više toga nego što mislimo. “Donaldu se Bijela kuća ustvari ne sviđa i pomalo ga plaši. Odlučio je sam spavati u sobi.” Kada su se prvi puta pojavile informacije o tome kako Melania ‘odbija spavati s Donaldom u istom krevetu’, glasnogovorništvo Bijele kuće oštro je demantiralo napise.

5. Apsolutna je nepoznanica gdje Melania provodi svoje vrijeme, ali nikad je nema ‘kod kuće’. “Zbog Melanijinih izbivanja, osoblje Ivanku Trump zove “pravom prvom damom”, otkriva Wolff u knjizi.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend