Zanimljivosti

Kako zablistati u najluđoj noći u godini

Novogodišnja noć se približava, a vi ne znate kako ćete se našminati ni koju frizuru napraviti? Donosimo vam par savjeta.

Kako bi ruž što duže trajao i manje se razmazao, koristite mat boju ruža, ali i olovke za usnice. Kako bi izbjegli ‘prugastu’ podlogu pudera, najbolje je nanositi ju s malo navlaženom spužvicom tapkajući kako bi omekšali i smanjili višak šminke.

Za Novu godinu, zlatna boja uvijek prolazi. Jarke crvene usne i zlatne oči sinonim su za zabavu. S njima ne možete pogriješiti, samo nemojte pretjerati.

Problem grudaste maskare riješit ćete nanošenjem malo odstranjivača za šminku (na bazi silikona) na vrh četkice. Pomičite četkicu preko trepavica kako bi omekšali osušenu maskaru i nakupine.

Ako ste slučajno nanijeli previše rumenila, uzmite čistu četkicu za puder kako bi pokupili višak. Trljajte ju kružnim pokretima između obraza i sljepoočnice.

Naglasite oči svjetlucavim sjenilom u tamnim baršunastim bojama. Pojačajte s tamnim linerom za oči i na kraju dodajte još malo šljokica kako bi završili novogodišnji look.

A sad fizura…

Duga ili kratka, kovrčava ili ravna kosa, jedna frizura stoji skoro svim ženama: konjski rep. Možete dodati i par ukrasa kako bi rep bio svečaniji.

Druga opcija je pletenje prelijepe pletenice, umjesto spuštene kose. Može biti jedna ili više. Ove sezone najvažniji su ukrasi za kosu. Ako ste malo hrabriji, možete se odlučiti za zalizani mokri izgled.

(vijesti.rtl.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend