Lokalne vijesti

JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez: U nedjelju besplatno mjerenje minerala i vitamina i pregled općeg stanja organizma

Kako smo ranije javljali, JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez, u 2022. godini radit će i nedjeljom. Njihova poslovnica Ogranak 2, preko puta Doma zdravlja Vitez, nedjeljom radi u vremenu od 8 do 15,30 sati, kako bi bili dostupni i na usluzi građanima svih sedam dana u tjednu.

Nedjeljom će, kako je najavljeno, obavljati dodatne usluge mjerenja vitamina i minerala, te preglede kože lica, osigurat će brojne popuste i promocije, koje možda niste uspjeli iskoristiti radnim danima.

Ove nedjelje, 16.1. 2022., u vremenu od 10 do 14,30 sati, u ovoj ljekarni vršit će besplatno mjerenje minerala i vitamina te pregled općeg stanja organizma QRMA metodom.

“Rado ćemo porazgovarati o zdravlju, životnim i prehrambenim navikama te proanalizirati rezultate mjerenja s Vama. Dođite u našu ljekarnu preko puta Doma zdravlja Vitez u nedjelju”, poručili su iz JU “Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez”, najavljujući za naredni tjedan sniženje od 15% na cijene dodataka prehrani iz Obitelji BiVits®.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend