Vijesti iz BiH

Još danas oblačno; za vikend stiže ugodna promjena

Još danas će se u BiH zadržati umjereno oblačno vrijeme, s najvišom dnevnom temperaturom zraka između 14 i 20, na jugu zemlje do 25 stepeni.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 8 do 13. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 23, na jugu zemlje do 26.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Naoblačenje će nastupiti tokom noći na ponedjeljak. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 28 stepeni.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno s kišom. Vjetar slab jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 17. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 24 stepena.

(avaz.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend