Glazbene vijesti

Jedna od omiljenih pjesama grupe Detour “Snijeg” ukrašena je blagdanskim ruhom

Jedna od omiljenih pjesama grupe Detour “Snijeg” sada je ukrašena blagdanskim ruhom zahvaljujući poznatom DJ-u i producentu Denisu Goldinu.Kad bi me netko pitao koja mi je omiljena “zimska” pjesma onda je to definitivno “Snijeg”. Pjesma koju slušam svake zime i nikada ne dosadi, zato se i rodila ideja o remixu.  Iskreno, nije lako raditi remix za pjesmu koja ti se u originalu jako sviđa, ali zato je veliko zadovoljstvo kad uspiješ postići da pjesma ne izgubi svoj smisao, a dobije potpuno novi aranžman i moderni zvuk na zadovoljstvo autora i mene samog.”, ispričao je Denis Goldin.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.
 
U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su – Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro, Boris Štok, pocket palma, Projekt… Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend