Glazbene vijesti

Jedinstvena trilogija Tonyja Cetinskog ide dalje!

Aktualni glazbeni vlasnik najprodavanijeg albuma, najslušanije pjesme, ali i koncerata kojima puni najveće regionalne dvorane, nastavlja u istom glazbenom tonu. Jedinstveni Tony Cetinski, nastavlja živjeti u skladu sa naslovom svog novog aktualnog albuma ‘Kao u snu’. 

 

Koncerti na zagrebačkom Trgu bana Jelačića uz nazočnost 40 tisuća posjetitelja, te nedavna dva rasprodana iznimna koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima je među ostalim promovirao novi albumKao u snu‘, te novu pjesmuGeneral bez činova‘, potvrđuju činjenicu da nikada nije bio bolji, energičniji, zabavniji, glasom i stasom, a što je i jednoglasna ocjena struke i publike.

To međutim nije sve, Tony nastavlja u istom glazbenom ‘tonu’ i najavljuje nove, još spektakularnije projekte. Jedan od njih, zbiti će se već sutra 05.05. u u prekrasnoj starogradskoj jezgri Budve.

‘Biti će to moja poslastica , “Trilogija”. Izvoditi ćemo talijanske , engleske i na kraju best of Tony Cetinski. Sve uz pratnju TonyC Orchestra, vidimo se i jedva čekam.’, poručio je ovom prigodom Tony.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend