Izvučeni sretni dobitnici FIS-ove nagradne igre

U prodajnom centru FIS u Vitezu u ponedjeljak, 10.januara u 13:00 sati, održano je javno izvlačenje sretnih dobitnika velike nagradne igre “FIS opet nagrađuje povjerenje“.

Nagradna igra je trajala od 10. rujna do 31. prosinca na području Federacije BIH i od 2. do 31. prosinca 2021. na području Republike Srpske.

Sudionici nagradne igre su bili svi kupci koji su u bilo kojem FIS centru ostvarili kupovinu u vrijednosti od 50 KM i više, uredno popunili kupon i ubacili u označenu kutiju.

Glavnu nagradu automobil Škodu Fabiu Active osvojila je Elma Rizvić iz Mostara, u čije je ime nagradu preuzeo suprug Bećir Rizvić.

„Zahvaljujem se FIS-u na osvojenoj nagradi i transparentnosti. Presretni smo i novi automobil će nam svakako dobro doći, posebno sada kada opremamo kuću, a dobili smo i prinovu – treće dijete“, rekao je gospodin Rizvić.

Osim atraktivnog automobila Škode Fabie, bogat nagradni fond sadržavao je i 48 drugih vrijednih nagrada. Sedmodnevno zimovanje za četveročlanu porodicu u Eko FIS-u na Vlašiću, 2x PlayStation 5, 5x televizor 50“, 5x kombinirani hladnjak, 5x perilica rublja, a 30 FIS-ovih kupaca nagrađeno je poklon bonom od 100 KM.

“Željeli smo opet nagradili lojalnost naših kupaca i njihove godine vjernosti domaćem brendu i zato smo organizirali nagradnu igru „FIS opet nagrađuje povjerenje“. Pažljivo smo odabrali 49 vrijednih nagrada za naše kupce i veoma smo sretni što smo ih obradovali i donijeli radost u njihove domove. Dobitnicima glavne nagrade Škode Fabie obitelji Rizvić želimo sretnu i ugodnu vožnju. Još jednom čestitamo i drugim sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svim učesnicima nagradne igre. Nadamo se da ce FIS i dalje ostati njihovo omiljeno mjesto kupovine“, kazala je Dijana Brkan, voditeljica marketinga FIS-a.

Imena najsretnijih kupaca objavljena su na službenoj web stranici kompanije FIS – https://fis.ba/.