Lokalne vijesti

Izaslanstvo Županijskog odbora posjetilo OO HDZ BiH Kiseljak

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Kiseljak jučer je bio domaćin izaslanstvu stranke sa županijske razine.
Naime, nakon G. Vakufa/Uskoplja, Bugojna, Fojnice i Kreševa izaslanstvo Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB u sklopu redovnih posjeta Općinskim organizacijama posjetilo je Kiseljak.
U izaslanstvu koje je predvodio predsjednik Županijskog odbora i ministar zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB Nikola Grubešić bili su i ministri Vlade ŽSB imenovani na prijedlog HDZ BiH – Katica Čerkez, Feliks Vidović, Jozo Budeš i Zoran Marković, kao i politički tajnik Županijskog odbora Bojan Domić.
Sastankom je ravnao domaćin, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Kiseljak i predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina.
U svom uvodnom obraćanju predsjednik Nikola Grubešić je izrazio važnost komunikacije kako u vlasti odnosno politici, tako i u stranci, misleći na više i niže razine vlasti jer samo tako posao koji rade i jedni i drugi kako je rekao, može biti učinkovit na dobrobit svih. Predstavio je dosadašnji rad Županijskog odbora te prezentirao aktivnosti koje predstoje. Također se osvrnuo i na aktivnosti Vlade ŽSB ali i spomenuo većinu aktualnih pitanja i problema poput odlaska mladih, aktivnosti povodom predstojećih lokalnih izbora te odgovarao na pitanja nazočnih.
Kada je riječ o domaćinima, osim članova OO HDZ BiH Kiseljak sastanku su nazočili i vijećnici HDZ BiH u Općinskom vijeću Kiseljak te načelnik Općine Mladen Mišurić Ramljak. On je iskazao zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa županijskom organizacijom stranke te također pohvalio odnos i komunikaciju sa ministrima HDZ BiH u Vladi Županije Središnja Bosna tijekom realizacije projekata vezanih za Kiseljak a tom prilikom je goste upoznao s planiranim aktivnostima.
Ovo je tek prvi krug posjeta Županijskog odbora i nakon obilaska svih općina, posjete će se nastaviti i dalje. Sve posjete imaju za cilj da rad Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB i njenih dužnosnika bude prezentiran na terenu kao i da se da prilika otvorenom razgovoru o svim pitanjima a s ciljem uspješnog rada i djelovanja stranke na prostorima naše županije.
(Ured za informiranje)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend