Lokalne vijesti

Izaslanstvo HDZ BiH ŽSB boravilo u Kreševu

Izaslanstvo HDZ BiH ŽSB predvođeno predsjednikom ŽO HDZ BiH ŽSB, ministrom zdravstva i socijalne politike Nikolom Grubešićem održalo je radni sastanak sa OO HDZ BiH Kreševo.
U izaslanstvu HDZ BiH ŽSB bili su Katica Čerkez, Jozo Budeš, Zoran Marković, Feliks Vidović ministri imenovani na prijedlog HDZ BiH, predsjedatelj Sabora KSB Josip Kvasina, te politički tajnik ŽO HDZ BiH ŽSB Bojan Domić.
Sa stanjem u OO HDZ BiH Kreševo i općini Kreševo, aktualnoj političkoj situaciji, infrastrukturnim projektima koji su u tijeku, te problemima s kojima se susreću mještani ove općine izaslanstvo je upoznao predsjednik OO HDZ BiH Kreševo i načelnik Radoje Vidović.
Predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić upoznao je članove općinskog odbora HDZ BiH Kreševo o radu Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB , radu Vlade i Sabora KSB, te izrazio zadovoljstvo glede suradnje sa OO HDZ BiH Kreševo i dao bezrezervnu potporu a sve u cilju još većeg napretka a ove srednjobosanske općine.
Ovu posjetu općini Kreševo dužnosnici HDZ BiH ŽSB su iskoristili i posjetili franjevački samostan u Kreševu, jedan od tri najstarija samostana u BiH i susreli se sa gvardijanom fra Mijom Rajičem.
Radni posjet općini Kreševo je jedan u nizu posjeta svim OO HDZ BiH u ŽSB. Cilj je sagledati stanje u OO HDZ BiH ŽSB te pomoći rješavanju aktualnih pitanja iz djelokruga rada Općinskih i Županijske organizacije HDZ BiH ŽSB.

(URED ZA INFORMIRANJE )

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend