Pjesme

Ivana Marić donosi pravi ljetni funky hit “Divota od života”

Ivana Marić premijerno je na CMC televiziji objavila spot za singl “Divota od života”. Video je snimio i režirao mladi, talentirani redatelj u usponu, Dario Lepoglavec koji u zadnje vrijeme surađuje s brojnim zvijezdama estrade. Ivana i Dario su za lokaciju izabrali novootovorenu pivovaru “The Garden Brewery” u kojoj su rasplesano dočarali ovaj ljetni funky hit.

Pjesma je nastala u glazbenoj radionici “Funky Destination”. Za tekst je zaslužna Andrea Ćubrić, dok je autor glazbe, aranžmana i produkcije Vladimir Sivć.

Ivana po prvi put surađuje s Funky Destination koji je široj publici poznat po svojim projektima kao kompozitor, instrumentalist, snimatelj i producent. Zahvaljujući internetom povezanoj sceni, uživa u globalno uspješnoj karijeri pa se njegovi singlovi i albumi nalaze na svim relevantnim svjetskim specijaliziranim funk i break beat top listama i servisima – od Juno recordsa ili Bandcampa pa do iTunesa, Amazona, Spotify, Deezer itd.
Opuštena, vesela i atraktivna pjevačica, Ivana Marić, ostala je vjerna zvuku popa, te uz primjese funka nepretenciozno, ali vrlo hrabro, donosi urbani zvuk u radijske etere.

“Veselim se svakoj novoj suradnji. “Divota od života” je lepršava ljetna pjesma koja će se vjerujem publici svidjeti na prvo slušanje. Dugo sam tražila ovakvu pjesmu i napokon je tu. Isplatilo se čekati. Ponosna sam što surađujem s projektom Funky Destination koji je jedan od rijetkih primjera hrvatskih autora koji su ostvarili uspješnu inozemnu karijeru. Sigurna sam da je pred nama duga suradnja, jer to je taj zvuk koji sam tražila i koji me diže.”

Posljednjih godinu dana Ivanu smo imali prilike gledati na tv ekranima putem najgledanijih televizijskih emisija ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i ‘Celebrity Masterchef’, gdje je osvojila brojne simpatije publike i dopustila nam da ju upoznamo i na drugačiji , intimniji način.

No sad, s malim odmakom od posljednjeg singla sa prošlogodišnjeg Split festivala, “Ako odlaziš ovako”, Ivana predstavlja svoj novi projekt koji započinje ovim dugoočekivanim singlom “Divota od života”.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend