Glazbene vijesti

Ivan Zak za ljubav i uspjeh, rođen je!

Višestruko nagrađivani pjevač i autor, te jedno od najtraženijih regionalnih glazbenih lica, za odmor nema vremena.

Nakon velikog ljetnog hita “Meni se s tobom“, Ivan Zak  u jesen je zakoračio melodijom prožetom pop ritmom ‘Za ljubav rođeni’, a sve kako bi uoči svog spektakularnog koncerta u zagrebačkoj Areni 11.02.2017. fanove počastio novom pjesmom.

Publici sam obećao novu pjesmu, pa sam obećanje i održao. Iako su tmurni i pomalo melankolični jesenski dani, skladao sam nešto sasvim suprotno – nova pjesma je brza, živog ritma, lako se pamti i rasplesat’ će svakoga˝,  rekao je pjevač.

Čovjek koji uvijek naglašava kako su obožavatelji svih generacija njegov glavni pokretač i izvor inspiracije u glazbi, zajedno sa suradnicima, već mjesecima radi na pripremi koncerta u zagrebačkoj Areni. Svojoj publici želi, kako sam kaže, priuštiti koncert za pamćenje, a koji će ujedno biti kruna njegove dosadašnje karijere i pokazatelj da se trud i upornost u dvadesetogodišnjem bavljenju glazbom itekako isplati.

Istodobno, ništa manje spektakularni, neće biti ni koncerti, koji slijede, a koji su savršeno zagrijavanje i priprema, kako Ivanu tako i publici za zagrebačku Arenu.

11.11. Slovenija, Ljubljana (Top Six – Day ‘n’ Night Club)

12.11. Hrvatska, Šibenik (Club Inside)

19.11. Njemačka, Frankfurt (Fraport Arena)

11.02.2017. Hrvatska, Zagreb (Arena Zagreb)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend