Glazbene vijesti

Ivan Zak podržao veliki humanitarni koncert ‘Želim život’

Na Glavnom zagrebačkom trgu održan je, već desetu godinu zaredom, veliki humanitarni koncert “Želim život” Zaklade Ana Rukavina.

Među brojnim glazbenicima, koji su svojim nastupom podržali akciju i rad Zaklade, bio je i Ivan Zak, koji su uvijek rado odazove humanitarnim akcijama u kojima je uvijek jedna stvar najbitnija, pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Svojim velikim hitovima Zak je zagrijao okupljeno mnoštvo koje ni hladnoća i niske temperature nisu spriječile da zajedno sa svojim omiljenim pjevačima ispišu još jednu lijepu humanu priču.

Cijelu večer građani su imali prigodu svojim pozivima pomoći i donirati sredstva za rad Zaklade, te su putem call centra, mogli popričati s brojnim poznatim osobama iz javnog i društvenog života koja su se javljala na humanitarni telefon. Na taj je način tijekom večeri prikupljeno više od milijun i 200 tisuća kuna.

Nakon koncerta, višestruko nagrađivani pjevač i autor Ivan Zak, za odmor vremena nema. Već mjesecima radi na pripremi koncerta u zagrebačkoj Areni 11.02.2017., koji će kako sam priznaje biti kruna njegove dosadašnje karijere, te istodobno promovira aktualni hit ‘Za ljubav rođeni’.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend