Glazbene vijesti

Ivan Zak i Željko Samardžić gosti na koncertu Nede Ukraden ‘Mojih prvih 50’

Desetak je dana ostalo do koncertnog spektakla ‘Mojih prvih 50’. Neda Ukraden i njena ekipa pripremaju čaroban nastup, kojim će 19.03. u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, glazbena diva proslaviti pet desetljeća karijere.

Uz brojne prijatelje i kolege iz svijeta glazbe, Neda je objavila i imena gostiju koji će dodatno uveličati ovaj jubilej. Na pozornici Lisinskog, priključit će joj se dva velika čovjeka i još bolja glazbenika, Ivan Zak i Željko Samardžić.

Svi oni koji prate rad Nede Ukraden, znaju kako je duet sa Ivanom Zakom i pjesma ‘Tetovaža‘, za sva vremena obilježila njihov odnos i glazbene puteve. Ivan je u međuvremenu izrastao u vodeću zvijezdu, što je potvrdio velikim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, ali i nizom nastupa diljem regije.

Publika u Lisinskom zasigurno će sa velikim oduševljenjem dočekati i nastup ‘starog lava’ Željka Samardžića, koji je tijekom karijere zajedno sa Nedom snimio dva dueta. Ovo dvoje vrhunskih glazbenika i iznimnih vokala, veže dugogodišnje prijateljstvo, stoga ne sumnjamo kako i oni s nestrpljenjem iščekuju trenutak izlaska pred zagrebačku publiku.

Uz spomenute goste, sve one koji će 19.03. pohoditi Lisinski i veliki samostalni koncert kojim će Neda Ukraden proslaviti zlatni glazbeni jubilej, očekuje i  vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima, kako to Neda već godinama radi u stilu velikih svjetskih zvijezda.

‘Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere! Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vrijedno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!’

Glazbena priča Nede Ukraden počela je davne 1967., kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za glazbenicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen ‘Zora je’, preveden na trinaest svjetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Stoga je najbolje da dođete u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u ponedjeljak 19.03. u 20:00 sati i uživate u koncertu Nede Ukraden, Mojih prvih 50.

Ulaznice potražite na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr!

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend