Regionalne vijesti

ISTRAŽITELJI ZAPREPAŠTENI: Otkriveni stravični detalji ubistva pjevačice Jelene Marjanović

Pjevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33) ubica je bukvalno izbušio glavu metalnim predmetom navodi izvor blizak istrazi.

 

Istragom se došlo do saznanja da je ubica Jelenu usmrtio predmetom koji ima metalni vrh, ali je blago zakrivljen, te joj je udarcima bukvalno pravio rupe u glavi, javljaju srbijanski mediji.

 – Obdukcija ubijene pjevačice je pokazala da joj je ubica na više mjesta polomio lobanju i na taj način je usmrtio.

Istraga ide sporo, ali se kreće u pravom smjeru, jer su još uvijek u toku brojna složena vještačenja. Naime, na samom nasipu se mješaju dvije bazne stanice mobilnih operatera, pa operativci taj posao rade ručno, odnosno ukrštaju i proveravaju osobe čiji je mobilni signal tu uhvaćen u momentu kada se desio zločin – navodi sagovornik blizak istrazi.

On navodi da se, takođe, radi i trasološko vještačenje terena.

– Na osnovu tragova pronađenih na blizu kilometar od stadiona u Crvenci, u naselju Borča, utvrđeno je da je Jelena sišla sa nasipa i da se šetala donjom stranom, ali je zanimljivo da je njen suprug Zoran Marjanović tu nije vidio iako je pogled dobar i pregledan – kaže sagovornik.

Izvor kaže da su inspektori ponovo saslušali sve osobe koje su Marjanovići naveli kao svjedoke.

– Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoran Marjanović nakon Jeleninog nestanka pozvao upomoć prijatelja iz djetinjstva, koji je policajac. Taj policajac se priključio potrazi za Jelenom, ali kao prijatelj. On je Zoranu obezbjedio dobar alibi za taj dan, ali tek nakon 18 sati. Njega su odmah ispitali inspektori i on im je ispričao kako ga je Zoran pozvao, u koliko sati i šta mu je rekao. Tokom istrage pronađen je snimak na kojem se vidi kako Zoran, Jelena i njihova kćerka Jana stižu u naselje Crvenka i parkiraju auto ispred prodavnice – dodaje izvor blizak istrazi.

Ova osoba otkriva da se na tom snimku vidi i dio nasipa i trenutak kada Jelena kreće da trči, kao i Zoran i Jana kako stoje u neposrednoj blizini stadiona i sve vrijeme gledaju ka njoj.

– Na samom nasipu kod kanala, gde je pronađeno Jelenino tijelo, inspektori su našli neke predmete koji se nalaze na vještačenju, kako bi se utvrdilo da li imaju veze sa zločinom. Iako su prošla četiri i po mjeseca od ubistva pjevačice, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice – rekao je.

Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je 2. aprila ove godine. Njeno tijelo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode u Crvenki, u Borči. Jelenin nestanak prijavio je nekoliko sati kasnije suprug Zoran, a ubrzo potom policija je krenula u potragu za njom. Zoran je tada rekao da je sa suprugom i petogodišnjom kćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom, nakon čega joj se izgubio trag.

(avaz.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend