Pjesme

Iskrena ljubavna priča u novoj pjesmi Letećeg odreda

Ljubavna balada “Nižem dane” adut je Denis Dumančića i njegovog benda Leteći odred za adventsko vrijeme. Novi singl objavljen je osam mjeseci od zadnje pjesme, “Stisnut ću zube”, s kojom je Odred nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Jedan od najvećih hrvatskih hitmakera, Denis Dumančić u glazbu za novu pjesmu pretočio je iznimnu emociju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sjajan tekst djelo je Faye, dugogodišnjeg Denisovog prijatelja i suradnika Letećeg Odreda koji je izvrsno pogodio Denisov senzibilitet. Nova pjesma se odlično uklapa u priču koju ovaj bend gradi kroz dugogodišnju uspješnu karijeru te na prvo slušanje ulazi u uho, što je zasigurno jamstvo da će pjesma biti vrlo rado slušana na radijskim postajama.

Iskrena ljubavna priča u izvedbi Letećeg Odreda u predbožićno vrijeme sasvim će sigurno pobuditi nostalgiju kod mnogih koji pate za starim ljubavima. Igor Ivanović upakirao je pjesmu u radiofonični pop aranžman, a Tomislav Pović, stalni redatelj spotova Letećeg Odreda snimio je odličan video broj za novi singl.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend