Lokalne vijesti

I ove godine nastavljena dobrotvorna akcija Mladeži HDZ BiH Vitez „Božić za svakoga“

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez tijekom prosinca i siječnja uspješno je realizirao tradicionalnu dobrotvornu akciju „Božić za svakoga“.

 

Naime, mladi Vitežani po peti put uzastopno obišli su svoje sugrađane koji se nalaze u izuzetno složenom materijalom stanju, te ih darivali prehrambenim artiklima, higijenskim preparatima, bijelom tehnikom i odjećom.

Sve je započelo božićnim donatorskim druženjem u prostorijama HKD Napredak u Vitezu, gdje su se članovima Mladeži pridružile kolegice i kolege iz OO HDZ BiH Vitez i Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača, među kojima su bili i ministrica obrane BiH Marina Pendeš, zastupnik u Parlamentu FBiH Boris Marjanović, zastupnik u Saboru ŽSB Ivan Sajević i načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak- Matić.

Nazočne je pozdravio predsjednik OO M HDZ BIH Vitez Jakov Križanović, te u ime odbora kojim rukovodi uručio petnaest prigodnih zahvalnica za sve, kako je rekao, koji su na razne način dali potporu radu Mladeži u Vitezu i imali razumijevanja za projekte i ideje OO M HDZ BiH Vitez u proteklom razdoblju.

Tijekom posljednjeg tjedna adventa članovi OO M HDZ BiH su u svim naseljima Viteza izvršili podjelu paketa i obilazak obitelji i domaćinstava, te izrazili zadovoljstvo ovogodišnjom akcijom, a vrijedi kazati kako su tradicionalno obišli i nekoliko domaćinstava drugih vjeroispovijesti.

„Ukoliko smo skromnim znakom pažnje blagdane našim sugrađanima učinili barem na trenutak ugodnijim i lakšim našu misiju smo itekako ispunili. Veliko hvala svima koji su nam bili potpora u organiziranju akcije Božić za svakoga, koja je postala jedna od najprepoznatljivijih dobortvornih akcija u Vitezu, jer je organiziramo po peti puta, a ove godine smo obišli 60 domaćinstava u Vitezu i uz to darivali i uspješne učenike osnovnih škola“, rekao je tajnik OO M HDZ BiH Vitez Mario Brkan i najavio skoro organizaciju Dana otvorenih vrata Mladeži HDZ BiH u Vitezu.

(Ured za informiranje)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend