Lokalne vijesti

Hum u središnjoj Bosni oduševljava društvenu zajednicu svojim radom

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je danas obradovala još jednu porodilju i prigodno uručili auto-sjedalicu i ostale poklone. Hum u središnjoj Bosni je udruga koja je od početka djelovanja krenula u realizaciju projekta pod nazivom ,,Kolica za radost” u kojem porodiljama daju na korištenje dječja kolica, auto-sjedalicu, krevetac i slično. 

Pohvalno je vidjeti i osjetiti kako mladi u središnjoj Bosni vode brigu o porodiljama i općenito o obiteljima središnje Bosne. Ova skupina mladih osoba je u proteklih godinu dana s raznim projektima oduševljavala stanovnike središnje Bosne. Sudjelovali su u brojnim humanitarnim, ekološkim i društveno korisnim projektima i aktivnostima.  Kako nam je rekao predsjednik udruge Mateo Marić, ovo je 24. porodilja kojoj su uručili pomoć u vidu auto-sjedalice, kolica, kreveta za bebe i sličnog.

Ovo je projekt koji će obilježavati Hum u središnjoj Bosni, jer je udruga osnovana s glavnim ciljem, a to je zaštita obitelji kao institucije. Iz udruge šalju poruku koja je i njihov moto: ,, Nemojte se nikad umoriti čineći dobro”

vecernji.ba

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend