Generalno

HT ERONET UZ ZRINJSKI NA EUROPSKOM PUTU

Povodom prve utakmice drugoga pretkola Lige prvaka između HŠK „Zrinjski“ i NK „Maribora“ na stadionu pod Bijelim Brijegom, održana je konferencija za novinare na kojoj su se obratili šef stručnoga stožera Plemića Blaž Slišković i kapetan Pero Stojkić te, uime jednoga od glavnih sponzora – HT ERONET-a, Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije.
„HT ERONET već dugi niz godina podržava HŠK Zrinjski i stoga nas činjenica da se naš Zrinjski okitio naslovom državnog prvaka i nastupa u Europi, iznimno veseli.Za sutrašnju utakmicu pripremili smo neka iznenađenja. Naime, HT ERONET će, za vrijeme utakmice,osigurati besplatan Wi-Fi/HotSpot, a svi oni koji se tijekom prvoga poluvremena konektiraju, ulaze u bubanjza vrijedne nagrade u igri HŠK Zrinjskogai partnera, za koju HT ERONET osiguravaprvu nagradu. Najsretniji gledatelj dobit će mobilni telefon–Huawei P9 Lite DS.
Detalje ove nagradne igreobjasnit će službeni spiker na stadionu te ćete ih moći dobiti putem naše službene web stranice i Facebooka“, kazala je Brkić Milinković.
No, to nije sve. Na FB stranici HT ERONET-a ide i nagradni natječaj, u kojemu ćemodarivati nekoliko najsretnijih fanova – s po dvije ulaznice za sutrašnju utakmicu, uz darovni paket Zrinjskoga.
Odbrojavanje počinje. Plemići,sretno,uz veliku podršku HT ERONET-a!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend