HT Eronet prodajna mjesta u novom, modernom izdanju

Na temelju pozitivno ostvarenih poslovnih rezultata, kako za 2016. godinu, tako i ovaj dio 2017. godine, aktualne digitalne transformacije poduzeća te velikog korisničkog iskustva, HT ERONET, uz trenutne postojeće marketinške aktualnosti u sferi razvoja usluga i korisničkih akcija  (ljetneroaming/ Internet opcije, Cloud ponuda HT ERONET-a,…) , na zadovoljstvo svih svojih korisnika, snažno i brzo kreće u daljnji razvoj i renoviranje prodajnih mjesta.

 

Na načelima visokih profesionalnih standarda, HT ERONET i ovim ulaganjima i renoviranjem prodajne mreže, želi se još više približiti svojim korisnicima te se na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način predstaviti kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja.

Naime, prodajna mjesta HT ERONET-a  omogućavaju izravni kontakt korisnika i naše tvrtkete kao takva nude:

  • Ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati i zadovoljiti stvarne korisničke potrebe iz domene telekom usluga;
  • Dostupnost svih servisa – usluge fiksne, mobilne telefonije, Internet i data usluge, najsuvremenijih mobilnih uređaja, dodatne opreme, IT i Cloud rješenja, cjelokupnu ponudu – kako za privatne, tako i poslovne korisnike;
  • Visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja realizacije usluge;
  • Vizualna i moderna rješenja koja korisniku, na brz i jednostavan način, približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude;
  • Izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

Uza sve navedeno,prodajna mjesta HT ERONET-a sigurno će predstavljati mjesto ponovnog dolaska i susreta s našim ponudama i aktualnostima.

Sukladno novom konceptu uređenja prodajnih mjesta, s ponosom ističemo činjenicu kako ćemo u razdoblju koje slijedi obnoviti i urediti najveći dio naše prodajne mreže, s željom da do kraja 2017. imamo u potpunosti modernizirana i opremljena sva prodajna mjesta.

HT ERONET i na ovaj način sa svojim korisnicima želi graditi i njegovati odnosvisokog uzajamnog povjerenja i uvažavanja, na obostrano zadovoljstvo.