Lokalne vijesti

Hrvatskoj udruzi mladih u središnoj Bosni potreban automobil

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je Udruga koja je osnovana krajem 2018. godine.

Od dana osnivanja pa sve do danas, Udruga je realizirala mnoge projekte i aktivnosti na području Viteza i središnje Bosne. Udruga je posebno prepoznata po svom humanitarnom radu.

Članovi Udruge su do sada posjetili 213 obitelji s područja Viteza i središnje Bosne kojima su pomogla na razne načine (kupovina ogrjeva, lijekova, hrane, odjeće, plaćanje obroka,…).

Za te potrebe najčešće koriste svoj vlastiti automobil, odnosno automobil svojih roditelja koji im oni ustupe na korištenje. Uvidom u evidenciju došlo se do podatka da godišnje prijeđu između 20 i 25 tisuća kilometara.
Nerijetko imaju problem s prijevozom određene vrste pomoći do korisnika zbog nedostatka vozila. Stoga su odlučili krenuti u realiziranje kupovine automobila za potrebe Udruge.

“Kako bismo u svakom trenutku mogli biti dostupni onima kojima je naša pomoć najpotrebnija, potrebno nam je vozilo koje će biti na raspolaganju i koje će služiti za potrebe Udruge i olakšati realiziranje naših aktivnosti i projekata. Zato smo, u dogovoru s članovima, krenuli u rješavanje ovoga problema, ali zajedno s vama. Očekujemo, kao i do sada, vašu potporu i nadamo se da ćemo ovaj naš problem riješiti u što kraćem roku. Svi oni koji žele pomoći u realizaciji ove aktivnosti mogu pomoći novčanom uplatom na naše račune”, poručili su iz Hrvatske udruge mladih u središnjoj Bosni, navodeći i brojeve računa:

Račun u konvertibilnim markama: 3382502287481689 (Unicredit Bank) Račun u stranim valutama: 393382504887482008 (Unicredit Bank)

S naznakom: Za automobil

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona:
065/395-020
063/889-190

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend