Lokalne vijesti

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni traži pomoć, ne mogu sami

Članovi Hrvatske Udruge mladih u središnjoj Bosni su u proteklih 10-tak dana bili na terenu i pomagali koliko su mogli.

 Međutim, sada su se pojavili problemi financijske prirode, a puno je onih kojima je potrebna pomoć i koji su u ovim teškim danima dovedeni pred sam zid. 

 – Svakodnevno dobivamo pozive u kojima građani traže pomoć, i dok je Udruga imala svojih vlastitih sredstava, mogli smo djelovati na terenu. Najteže nam pada kada stari i nemoćni kažu da su gladni ili da nemaju drva za ogrjev.

U ovih 10-tak dana smo isporučili 5 paleta drva za ogrjev obiteljima kojima je to bilo potrebno, navode iz Udruge. 

 – Danas smo dobili informaciju da jedan građanin starije životne dobi nema dovoljno drva za ogrjev. Jako je teško ostati imun za takve zahtjeve, ali mi smo došli u situaciji da više to financijski ne možemo realizirati, poručuju iz ove udruge. 

 Zbog navedene situacije odlučili su potražiti pomoć.  – Ovim putem molimo sve koji žele i mogu pomoći u namirnicama ili financijski da nam se jave na broj: 065/395-020 ili putem njihove Facebook stranice u inbox.

I svi oni koji im se žele priključiti u obilasku ugroženih, mogu se  također javiti na navedene kontakte, poručili su iz udruge i unaprijed se zahvaljuju svima koji im mogu i žele pomoći. 

 Pomoći možete i uplatom na račun: Za uplate iz BiH (KM): UniCredit Bank 3382502287481689 Račun u stranim valutama (HRK): BA 393382504887482008 SWIFT CODE:Uncrba22

Primatelj: Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni (Humsb) Ilije Petrovića bb. 72 250 Vitez, BiH

Svrha: uplata za ugrožene.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend