Hrvatska je dobila prvu božićnu pjesmu na francuskom koja grije na prvo slušanje!

Vedran Šarić predstavlja svoj prvi singl “C’est Noël”, a najavljuje i prvi album.

Vedran Šarić (34), umjetnički Védran, Slavonac sa zagrebačkom adresom predstavlja svoj prvi singl “C’est Noël” (‘Božić je’). Nakon suradnji s Lu Jakelić, Matijom Cvekom i Nikom Turković, ohrabrio se pokazati svijetu kako jedan bubnjar pjeva i svira gitaru.

“Nikad nisam planirao raditi božićnu pjesmu, nisam taj tip, ali mi se jednostavno dogodila i hvala joj na tome”, rekao je Vedran o svojem prvom singlu i dodaje kako sve što slijedi polazi iz spoja ljubavi i očaja.

U posljednjih 10 godina napisao je više od 20 pjesama koje su jednostavno predugo stajale u diktafonu. Vedranov plan je prebaciti ih na album do ljeta iduće godine. Osim što je veliki fan kroasana, pjevanje na francuskom motivira ga u želji za usavršavanjem jezika i uživa u tom procesu. Baš zbog toga album koji je u planu bit će na francuskom, ali i na engleskom.

Osim glazbe, Vedrana ste mogli vidjeti u nekoliko reklama poznatih domaćih i stranih brendova, no više o tome možete pronaći na njegovom Instagram profilu. Najponosniji je ipak što je većinu svog života posvetio radu s djecom kroz sportsku animaciju i babysitting.