Zanimljivosti

Hotel Central jedini iz BiH osvojio nagradu SEEbtm Awards u Beogradu

Hotel Central Vitez osvojio je nagradu SEEbtm Awards u Beogradu za najbolji hotel u kongresnoj industriji u regiji za tekuću godinu. Nakon glasovanja, koje je trajalo od 17.10. do 17.11., hotel Central je pozicioniran na prvom mjestu u svojoj kategoriji.

Dodjela nagrada održana je na Kalemegdanskoj terasi u Beogradu, a među pobjednicima našao se i hotel Central, jedini hotel iz Bosne i Hercegovine. Nagradu je za hotel Central primila direktorica, Sanja Rajković.

Beogradski časopis SEE business travel & meetings nominirao je viteški hotel Central u kategoriji najboljeg hotela izvan gradske jezgre koji je prije svega orijentiran na kongresni business odnosno na sastanke i događaje sa smještajnim kapacitetom do 100 soba.
Kongresniturizam.com, zajedno sa specijaliziranim časopisom za event menadžment i kongresni i poslovni turizam – SEE business travel & meetings (SEEbtm), već 10 godina objedinjuje kongresnu ponudu Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i regije, promovira značaj i  inicira suradnju i razmjenu poslova u regiji, kao i promociju regije kao kongresne destinacije na međunarodnom tržištu.

Podsjećamo, SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova čitatelja, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend