Kultura, Lokalne vijesti

Hit predstava “Kako i zašto ubiti muža” stiže u Vitez

Nakon rasprodane izvedbe u svim gradovima u kojima je igrana, ekipa predstave “Kako i zašto ubiti muža u srijedu, 15.1.2020. gostuje u kongresnoj dvorani Franšiznog centru u Vitezu.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik “Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime, autor ovog djela, Antonio Amurri, optužen je za muški šovinizam nakon čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

“U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena”, navode organizatori.

Ova komedija, prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria, do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović koji, između ostalog, ima zapaženu ulogu u zabavno-muzičkom-igranom programu “Čađava mehana”. Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić, a produkciju potpisuje Duško Srijemac.

Predstava počinje u 19 sati, a ulaznice su u prodaji od 3.1. na recepciji Hotela Central u Vitezu.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend