Sport

Helda i Škaro pobjednici teniske Wilson lige rekreativaca u Vitezu

Završilo je i ovogodišnje izdanje Wilson tenis lige za rekreativce u kategorijama do 45 i preko 45 godina za muškarce.

Nakon više od dva mjeseca odigrana su 277 meča u obje kategorije. Bilo je odličnih igara, asova, voleja, vraćanja iz nemogućih situacija, preokreta, padova, slomljenih nogu… ali na kraju svakog meča stisak ruku protivnika je bio neizostavan.

Pokazavši najbolji tenis, do finala su došli Anes Helda i Filip Baškarad u kategoriji do 45 godina, te Igor Martinović i Alan Škaro u kategoriji preko 45 godina.

Prvo finale igrali su Martinović i Škaro. Martinović je osvojio prvi set, da bi Škaro ubacio u brzinu više, te na kraju slavio 2:1 u setovima. Poslije njih na teren su izašli Helda i Baškarad. Baškarad je pružao otpor tijekom prvog seta, ali kvalitetniji Helda je ipak slavio rutinsku pobjedu od 2:0 u setovima.

Rezulatati:Kategorija do 45 godina

Finale: Helda – Baškarad 6:2 6:0

Za 3. mjesto: Grabovac – B. Šimić 6:4 6:2

Kategorija +45

Finale: Škaro – Martinović 5:7 6:2 6:2

Za 3. mjesto: Sagdati – Mušinbegović 2:0 (predaja Mušinbegovića)

Za nagrade su se pobrinuli sponzori: Prvaci su dobili poklon bon GMS Sport u vrijednosti od 400 KM, te Wellness & SPA centar Central Vitez wellness za dvije osobe, Restoran Galija večera za dvije osobe. Drugoplasirani su dobili Wilson ruksak od Molson Coors, sat Sim-Optic Vitez. Trećeplasirani i četvrtoplasirani su dobili Wilson majice koje je osigurao domaćin Sportsko-rekreacijski centar “Romari”.

Mnogobrojnu publiku nagradila je Autopraonica Kićo.

Organizatori su zahvalili svim sudionicima “muške lige”, te sponzorima koji su bili uz njih. “Mi se okrećemo ženskoj, te ligi parova, koje su u tijeku”, poručuju iz SRC Romari.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend