Vijesti iz BiH

HDZ 1990: Javni poziv za volontiranje

HDZ 1990 upućuje javni poziv za volontiranje u Središnjici HDZ-a 1990, županijskim i općinskim organizacijama Stranke, a sve s ciljem bolje organizacije i rada na terenu.

 

Također, Središnjica HDZ-a 1990 u suradnji s nevladinim organizacijama organizira i realizira Seminare na kojima su predavači renomirana imena iz oblasti: vođenja političkih kampanja s obzirom kako je 2018. izborna godina, priprema i provedba izbora, komunikologije, prava, …

Prigoda je to da steknete nova i upotpunite postojeća znanja, upoznate nove ljude i razmjenite ideje, a istodobno svojim radom pomognete stranci da ostvari bolje rezultate na predstojećim izborima.

Poštovani članovi i simpatizeri HDZ-a 1990 pozivamo vas da u ovoj izbornoj 2018.godini i vi date svoj obol i pomognete u radu Stranke. Trebamo odgovorne ljude koji su spremni svojim angažmanom pridonijeti kako bismo u svojim sredinama podigli rad HDZ-a 1990 na višu razinu. Samo zajedno možemo napraviti puno, a da to u konačnici prepoznaju naši sugrađani, birači. Cilj nam je boriti se za svakog čovjeka pojedinačno, za njegova prava, za ostanak i opstanak, za budućnost zemlje u kojoj živimo, za budućnost mladih ljudi i obitelji, ali i za prava branitelja, radnika i umirovljenika. Spremni smo boriti se protiv pogrešnih politika, protiv postojećeg stanja koje nas ne vodi naprijed nego duboko gura unatrag, zato trebamo vašu pomoć, jer vi najbolje znate koji su problemi s kojima se susrećete u svojim općinama, gradovima, županijama, što treba mijenjati nabolje i kako to učiniti. S punim povjerenjem u vašu prosudbu, odgovornost i spremnost da doprinesete da gradimo jedno zdravo društvo zajedno pozivamo vas da se odazovete na ovaj poziv i da zajedno kreiramo bolje sutra nama i našoj djeci, jer upravo zbog onih najmlađih nemamo pravo ostati ravnodušni na sve što se zbiva oko nas. Uvjereni kako je došlo vrijeme da glasno kažemo STOP korupciji, nepotizmu, podobnosti pozivamo vas na suradnju, pomozite i vi da HDZ 1990 dobije mjesto koje zaslužuje upravo zbog vas koji ste spremni pomjerati granice i život u BiH učiniti dostojnim čovjeka.

Za sve dodatne informacije obratiti se možete telefonski na broj: 036/449-730 ili izravno u Glavno tajništvo HDZ-a 1990, Ulica kneza Branimira br.2 Mostar.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend