Lokalne vijesti

HDZ 1990 i HSP: Dogovor oko zajedničkog nastupa na Izborima

U Vitezu, u prostorijama HDZ 1990, održan je sastanak izaslanstava HDZ-a 1990 i HSP-a, koje su predvodili predsjednici Ilija Cvitanović i Nikola Raguž.

 

Razgovarano je o zajedničkom nastupu na Općim izborima 2018. godine gdje je postignut visok stupanj usuglašenosti političkih stavova, piše HDZ1990.org.

Na sastanku je naglašeno i to da je nužno maksimalno okrupniti političke opcije koje nisu zadovoljne postojećom politikom predstavljanja Hrvata u Bosni i Hercegovini i dati Hrvatima mogućnost kvalitetnoga izbora.

Svjesni položaja hrvatskoga naroda u BiH i nužnosti popravljanja i borbe i poštenog i mukotrpnog svakodnevnoga rada za jednakopravnost svoga naroda, ali i za jednakopravnost unutar hrvatskoga naroda vjerujemo da će Hrvati u Bosni i Hercegovini prepoznati politiku koja će ponuditi kadrove koji mogu iznijeti ovako složen trenutak, te ponuditi program prihvatljiv hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini , voditi brigu o svakom hrvatskom branitelju , dati mogućnost jednake šanse za uposlenje u javna poduzeća po struci i socijalnom statusu, a ne po stranačkoj iskaznici.

(Dnevnik.ba)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend