Harun Herceg iz Novog Travnika predstavit će se na Svjetskom samitu obrazovanja

Od 21. do 24. ožujka 2022. godine održat će se Svjetski obrazovni samit koji će okupiti najpoznatija imena u svijetu obrazovanja, inovativne pedagoške lidere, vješte motivacijske govornike, inspirativne nastavnike i entuzijastične učitelje koji će kroz raznovrsne prezentacije, radionice i panel-diskusije podijeliti sa vama svoje napredne pedagoške ideje i dobru nastavnu praksu.

Po prvi put na Svjetskom samitu obrazovanja gostovat će i predstavnici Balkana, koji će imati priliku da sa preko 100.000 sudionika iz cijelog svijeta podjele balkanske pedagoške inovacije na svim jezicima regije.

Harun Herceg iz Novog Travnika radi u Travniku kao profesor psihologije u Elči Ibrahim pašinoj medresi u profesor je psihologije u Mješovita srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Travnik i predstavit će se na Svjetskom samitu obrazovanja, te je za naš portal rekao :“Veoma sam ponosan što ću ove godine predstavljati Balkan na Svjetskom samitu obrazovanja, koji se održava online  od 21. do 24. ožujka 2022.godine. Zahvaljujem se Osiris Educational i Institut za moderno obrazovanje / Institute for Contemporary Education mo, kao i dr. Svjetlani  Belić Malinićna podršci u pripremi prezentacije koja će biti u vezi sa “Anksioznost i suočavanje sa ispitnom situacijom kod učenika”.

Pridružite mi se i registrujte se preko sajta www.link-conference.org.

#WorldEdSummit #BalkanEdSummit #WES2022 #BES2022 #education #obrazovanje