Gospodarstvo

Hart d.o.o.: Namještaj po mjeri visoke kvalitete i poslovanje po svjetskim standardima

Postoje brojni razlozi za predstavljanje tvrtke Hart d.o.o. iz Viteza, koja se bavi proizvodnjom, prodajom i montažom pločastog i masivnog namještaja po mjeri.  Konkretan povod za tekst o ovoj uspješnoj obiteljskoj tvrtki je dobivanje Certifikata za bonitet A +, izdanog od strane bonitetne kuće CompanyWall business. Uvažavajući sve relevantne poslovne parametre  navedena bonitetna kuća razvrstava potencijalne suradnike i konkurentne tvrtke u različite bonitetne razrede temeljem njihove bonitetne ocjene i na taj način unosi red i visoku razinu sigurnosti na poslovno tržište. Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja garanciju da poslovni subjekti s bonitetnom ocjenom izvrsnosti posluju uspješno i uživa povjerenje poslovnog svijeta, a tvrtka koja je zaslužila bonitetnu ocjenu A+ je ona koja ne pokazuje nikakve znakove za rizično poslovanje u budućnosti.  S takvim poduzećem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati, a uspješno poslovanje će se nastaviti i u budućnosti.

Na taj način je i formalno potvrđen status pouzdanosti, kojeg je ova tvrtka dokazala u svojoj poslovnoj praksi. Utemeljena 2003. godine, tvrtka Hart d.o.o. je prema riječima vlasnika gosp. Ante Čeke imala temeljnu viziju – napraviti prepoznatljiv i kvalitetan domaći proizvod, od domaćih materijala i sirovina, uz domaću pamet i znanje. Usvajajući radnu disciplinu radeći dugo godina u Švicarskoj, ovaj Vitežanin se kao jedini uposlenik tvrtke upustio u poslovnu avanturu. I uz sve prepreke koje se pred privatnom inicijativom i korektnim poslovanjem postavljaju u BiH uspio izgraditi stabilnu i pouzdanu tvrtku.

Proizvodnja pločastog namještaja / HART / Vitez, PC 96. BiH

Proizvodnja pločastog namještaja "HART" Vitez .U našoj raznolikoj ponudi možete izabrati neke od naših modela koje izrađujemo po Vašoj želji..Sav namještaj izrađujemo isključivo od punog drveta a naš stručni tim svaki komad dovodi sa visoke kvalitete..Posjetite naš izložbeni salon u PC96. Vitez ..

Posted by HART d.o.o namjestaj po mjeri on Ponedjeljak, 28. Novembar 2016.

Certifikat godi, ali je realnost nešto drugo

Što za Hart d.o.o. znači dobivanje certifikata kojim je potvrđena visoka kvaliteta poslovanja njegove tvrtke, gosp. Čeko odgovara: „U poslovnom smislu ovo znači formalnu potvrdu da smo na ispravnom putu, ma koliko taj put u poslovnom okruženju kakvo imamo na domaćem tržištu, bio težak i trnovit. Sigurno da nam dobivanje certifikata godi, ali realnost i problemi s kojima se svakodnevno susrećemo su nešto drugo“.  Aktualno vrijeme za poslovne ljude i privatne poduzetnike je vrlo teško, brojna su nerazumijevanja od vlasti prije svih, i to na svim razinama. Nepotrebno se kompliciraju stvari, počevši od onih osnovnih, vezanih za dobavljanje repromaterijala, ugovaranja poslova i naplate usluga, nelojalne konkurencije, pa do potpunog nemara vlasti, koja ne zna i ne želi na pravi način pomoći proizvođače. Pogotovo je to postalo vidljivo u vremenu pandemije, kada se pokazala sva nesposobnost za odgovarajuće reakcije vlasti. No, da se i u ovako nepoticajnom poslovnom okruženju može poslovati, dokazuje upravo Hart d.o.o.      

Nema malih i velikih poslova      

Nudeći tržištu kvalitetan proizvod i zaokruženo uslugu dizajna, proizvodnje, ugradnje i savjetovanja za sve kupce, Hart d.o.o. je stabilizirao tržišnu poziciju kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu.

„ Naši poslovni projekti vezani su prije svega za domaće tržište, od pojedinačnih narudžbi pa sve do velikih projekata opremanja ureda, škola, banaka, bolnica i velikih objekata. Značajno smo prisutni i na inozemnom tržištu, prije svega Republike Hrvatske. Ovisno o razvitku situacije sa pandemijom, namjera je nastaviti pozitivan poslovni trend i rasti onoliko koliko nam vrijeme i okruženje dopuštaju“.

Naglašavaju predstavnici tvrtke o aktualnim poslovima i planovima.

Poslovna filozofija koju su primijenili u ovom poduzeću i koja je koliko jednostavna kao zamisao i teška u praksi je temelj planova za budućnost. A ona se sastoji u rečenici: Mijenjajmo svijet, počevši od mijenjanja samog sebe“. Rigorozna poslovna i financijska disciplina u preuzimanju poslova, u plaćanju obveza,  kao i u naplati potraživanja, te uvođenje reda u poslovanju kako u samoj tvrtki i u svim odnosima s uposlenicima, dobavljačima, kupcima i komitentima, jedini je način da se opstane i raste u teškom vremenu kojeg živimo.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend