Pjesme

Hari Mata Hari predstavio novu pjesmu “Staromodan tip”

Jedna od legendi regionalne glazbene scene Hari Mata Hari predstavila je novi singl i video spot ‘Staromodan tip’, koji nam stiže sa novog albuma ‘Ćilim’.

Pjesma je klasičan pop, živog ritma, a ocijena je struke kako će biti jedan od najvećih hitova. ‘Staromodan tip’ dobio je i svoje video izdanje, snimljeno u retro stilu pod redateljskom palicom Murisa Beglerovića, a u njemu se Hari poput zavodnika okružen brojnim ljepoticama.

‘Staromodan tip’, jedna od 11 novih pjesama sa novog albuma ‘Ćilim’ koji je izašao nakon sedam godina. Za rad na pjesmama Hari Varešanović okupio je brojnu, staru ali i novu autorsku ekipu, od Zagreba, Beograda, Skopja i Sarajeva. ‘Na albumu se nalazi za svakoga po nešto, od balada preko romantike, do čiste vedrine.’, što je kaže, najbolji opis nadolazećeg albuma.

Govoreći o sedmogodišnjoj pauzi između dva albuma Hari ističe kako je, zbog brojnih obveza, putovanja te koncerata diljem regije i svijeta, kreativni dio dolazio polako, ‘Uvijek imam puno kombinacija, sto aranžmana i svaka od ovih pjesama s albuma je imala pet verzija. Trebalo je to i snimiti i raditi. Jednostavno je trebalo vremena.’

Uz sve obožavatelje, ‘Ćilim’ je posebno posvećen Harijevim unucima i obitelji, koja je godinama imala razumijevanja za njegov  posao i putovanja.

Izvor: Hit Records

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend