Lokalne vijesti

Grupacija Gudelj povećala plaće svojim djelatnicima za 14 %

Sve aktuelnija iseljavanja i odlazak mladih radno sposobnih i obrazovanih ljudi i cijelih obitelji iz naše zemlje ponukao je i kompaniju Gudelj da poveća plaće svojim uposlenicima i time zadrži svoje postojeće i buduće radnike, naime kompanija Gudelj povećala je plaće svojim uposlenicima za 14 posto, što je za svaku pohvalu.
Kompanija Gudelj d.o.o koja se bavi prodajom i dostavom nafte i naftnih derivata, a posjeduje i Marketinško – prodajno odjeljenje i Kamenolom dolomita, sa benziskim crpkama Eurotank.
Podsjećamo da se općina Vitez ubraja u red razvijenijih, uspješnijih u Federaciji, pa i u Bosni i Hercegovini, a nedavno je predsjednik Udruge viteških poslodavaca, Anto Rajković kroz Udrugu koju vodi pokušao realizirati ideju povećanja plaća uposlenih u kompanijama Poslovnog centra PC – 96. Jedna od kompanija koja je svojim uposlenicima povćala plaće je i Ecos , koja se bavi se trgovinom materijala za vodu i centralno grijanje te proizvodnjom fleksibilnih cijevi. U Ecosu je od 1. travnja plaća veća za 11%.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend