Pjesme

Gotovo milijun razloga za sreću i zadovoljstvo Ivana Zaka!

Samo tjedan dana bilo je potrebno Ivanu Zaku da još jednom potvrdi zašto je jedan od najuspješnijih i najtraženijih glazbenika.

Novi hit ‘Idu dani’ u kratko je vrijeme oduševio fanove, koji su s nestrpljenjem očekivali izlazak nove skladbe, a i struka je složna u ocjeni kako Ivan nikada nije bolje zvučao. Sve to dokazuje i činjenica, kako je Zak i ovoga puta pogodio izborom glazbe, teksta i aranžmana, a sve navedeno sam potpisuje kao autor.

‘Idu dani’ nastala je u novom  Ivanovom studiju La Bamba, u suradnji sa najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, na što je posebno ponosan i što sa zadovoljstvom ističe.
Video spot sniman u okolici Zaprešića, za čiju je režiju zaslužan Dario Lepoglavec, na YouTubeu broji gotovo milijun pregleda samo tjedan dana.

Inspiraciju za novu uspješnicu u izdanju Hit Recordsa, Ivan je pronašao u starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi rado sjećamo, a povodom toga rekao je, ‘ Nakon duže stanke u studiju La Bamba, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album, na kojem će se naći i ‘Idu dani’ ‘.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend