Lokalne vijesti

Gospodarstvenici iz Središnje Bosne u posjetu HGK Zagreb

U okviru posjeta gospodarskog izaslanstva Srednjobosanskog kantona (SBK) Hrvatska gospodarska komora Zagreb organizira poslovnu konferenciju i B2B razgovore hrvatskih i poduzetnika iz Viteza, Travnika, Kreševa, Nove Bile i drugih gradova, koji će se održati danas u Velikoj dvorani HGK Zagreb.

Cilj ovog bilateralnog susreta je jačanje gospodarske suradnje i poslovnih veza između poduzetnika dviju zemalja i regija.

U poslovnom izaslanstvu Srednjobosanskog kantona, predvođenom predsjednikom Gospodarske komore Srednjobosanskog kantona dr. Asimom Gradinčićem, su predstavnici 11 kompanija s tog područja iz sektora industrije (metalska, drvna, prehrambena), turizma, trgovine i obrazovanja, zainteresirani za različite oblike suradnje s hrvatskim partnerima i moguća zajednička ulaganja.

Jedna od tema bit će i razmjena iskustava oko poticanja start-up kompanija i cjeloživotnog obrazovanja. Izaslanstvo će primiti predsjednik Komore Zagreb dr. Zlatan Frӧhlich, a u uvodnom dijelu poslovne konferencije bit će predstavljeni i gospodarski potencijali dviju zemalja te mogućnosti daljnje suradnje.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend