Glazbene vijesti

Goran Karan i 4 tenora donose pjesmu koja je sažela istinsku bit Božića

Goran Karan i 4 tenora za ovaj su nam advent pripremili svoju prvu božićnu pjesmu i spot pod nazivom „Divna je noć“.

Goran je ideju za glazbu ove pjesme nosio sa sobom dugi niz godina i sada je odlučio da je pravi tren da joj da život. Istinsku bit Božića sažeo je u stihove i spjevao s Tenorima. Nikša Bratoš zaslužan je za aranžman pjesme u kojoj je spojio suvremen, ali i tradicionalan zvuk. Obiteljska okupljanja, okićeno božićno drvce, vatra koja tiho krcka u kaminu, nasmiješena dječja lice kada se otvaraju darovi… Ta poznata i topla atmosfera u okruženju duha dalmatinske tradicije osim u pjesmi, vidljivi su i u svakom kadru spota čiji je redatelj Željko Petreš.

U posljednje tri godine Goran Karan je svojim autorskim pjesmama osvojio publiku i pokorio glazbene festivale. Na Splitskom festivalu pobijedio je pjesmom “Kuća naše pisme” koju izvodi s Tedijem Spalatom i Klapom Sv. Juraj HRM. Isto tako, Tenori su njegovim pjesmama „Moja Dalmacija“ i „Noćas te sanjam majko“ pobijedili na Dalmatinskoj šansoni.

Ova provjerena i nagrađivana suradnja dokaz je da nas ove blagdane očekuje prava glazbena poslastica koja neće silaziti s božićnih playlista.

Do objave videa, pogledajte i poslušajte official audio:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend