Glazbene vijesti

Gomez najavila kraj karijere? ‘Moram preispitati svoj život’

Bojim se. Moram preispitati svoj život. Razmisliti tko sam ja zapravo. Nikad vam nisam lagala pa neću niti sad, poručila je fanovima Selena Gomez (24).

Pjevačica je napisala dramatičnu poruku na društvenoj mreži i zbunila fanove koji se pitaju hoće li Gomez nastaviti s karijerom ili će se povući sa scene. Selena se rasplakala na pozornici u Jakarti, a svi su se zabrinuli za njezino zdravlje jer se od tinajdžerskih dana bori s depresijom.

– Odlazim na terapije. Ljudi su mi u lice vikali da sam debela. Bilo je grozno! Javno su me kritizirali zbog debljine i to me uništilo – rekla je tada Gomez. Pjevačica je spas potražila i u vjeri. Objasnila je da osjeća duhovnu prazninu i da je to razlog zbog kojeg se suočava s brojnim problemima.

– Za vrijeme boravka na rehabilitaciji naučila sam ponešto o duhovnim aspektima i odlučila ih istražiti – rekla je Selena.

Prije tri godine pauzirala je karijeru i tad se krenulo nagađati zašto. Neki su posumnjali da je trudna, drugi su objašnjavali da boluje od depresije, a treći su njezinu pauzu povezivali s Justinom Bieberom. Razlog svemu bila je bolest zbog koje je Selena morala promijeniti način života.

– Bolujem od lupusa i zbog toga mi se teško nositi sa svime – rekla je pjevačica.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend