Glazbene vijesti, Lokalne vijesti

Gledatelji uvjereni da je ‘Supertalent’ namješten, ne mogu prežaliti što je Matea Bošnjak ispala

Nakon što 17-godišnja Matea Bošnjak iz Viteza u nedjelju navečer nije prošla u finale showa “Supertalent”, publika se na društvenim mrežama opet “digla na noge”.
Iako je talentirana pjevačica na audiciji oduševila i najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić, koja joj je tad rekla kako “ima vokalčinu, a interpretacija joj je bezobrazna i prepotentna, ali u najpozitivnijem mogućem smislu”, srednjoškolka nije dobila dovoljno glasova za ulazak u finale, što je itekako razbjesnilo gledatelje.

– Antonia Dora Pleško u finalu, a Matea nije – vrijeđate nam inteligenciju! Izbacujete sve koji su konkurencija Pleškici kako bi ona osvojila ‘Supertalent’. Najgora sezona ikada, nemate blage veze!
Naravno da Matea nije prošla jer je prejaka za Doru, pa mala ne bi imala nikakve šanse.

Matea nam, nažalost, nije prošla, što znači da imamo pobjednicu ove sezone – Doru. Razmislite, da je Matea ušla u finale, pa kako bi Dora pobijedila – komentirali su razočarani gledatelji.
Mnogi nisu bili zadovoljni ni načinom glasovanja.
– Kakve su to fore s otvorenim telefonima prije kraja svih izvedbi?! To je kao da dođem u restoran i prvo platim, pa tek onda naručim. Koncept emisije vam je jako loš – zaključio je jedan gospodin.

 

www.jutarnji.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend