Lokalne vijesti

Glasajte za projekte mladih iz Busovače!

Mladi su prijavili projekte u Lonac.pro. Projekti izgledaju sjajno, ali o tome koji su najbolji trebate odlučiti Vi. Vrijeme je da se ostvare bezštelne prilike!

 

Mladi iz odbora za selekciju su odradili svoj dio posla i pomogli grupama da ispune kriterije Omladinske banke BiH. Konačnu odluku o pobjedniku donosite Vi svojim glasom. Za projekte „Budi jak – uredi park“ ili „100 osmijeha“  iz Busovače možete glasati do 13.00 sati 12. 07.

Požurite i glasajte jer samo tako možete osigurati da djeca i mladi Busovače urede zeleni park u centru Busovače ili rekonsturiraju i urede igralište koje se nalazi u mjestu Podstijena, općina Busovača. Glasati možete kada se registrujete putem ovog linka: https://www.lonac.pro/campaign-view/omladinska-banka-bih-poziv-za-drustvene-projekte-mladih

Kroz Program Omladinske banke BiH Fondacija Mozaik već godinama podržava omladinske projekte širom BiH,  a od ove godine najbolje projekte birate Vi svojim glasanjem. Za dobre i perspektivne projekte, mladi mogu osvojiti od 500 do 1.500 KM.

Jednom kada mladi počnu kuhati u LONCU očekuje ih pomoć sa svih strana, kako od drugih vršnjaka, tako i od mnogih mentora i mentorica koji im nesebično pomažu.

Zakuhalo se kako je i očekivano, a uzbuđenje je sve veće. Više detalja o tome kako glasati možete pronaći ovdje: https://www.lonac.pro/u-nekoliko-koraka-do-glasa-za-projekat-1

Više informacija nađite na LONAC.pro – gdje mnoštvo bezštelnih prilika čeka samo na Vas!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend