Lokalne vijesti, Zanimljivosti

Glasaj za hotel Central i osvoji Apple tablet

Hotel Central Vitez nominiran je za nagradu SEEbtm Awards u Beogradu za najbolji hotel u kongresnoj industriji u regiji za tekuću godinu.

Beogradski časopis SEE business travel & meetings nominirao je viteški hotel Central u kategoriji najboljeg hotela izvan gradske jezgre koji je prije svega orijentiran na kongresni business odnosno na sastanke i događaje sa smještajnim kapacitetom do 100 soba.

Glasanje je otvoreno 17. listopada putem službene web stranice www.seebtm.com. Svi sudionici sudjelovat će ujedno i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti Apple tablet.

Dozvoljeno je samo fer glasanje te je moguće glasati samo jednom s jedne IP adrese. Hotel Central nalazi se u kategoriji: Best Out-of-the-city* Hotel for Meetings & Events (fewer than 100 rooms)

Poveznica za glasanje: http://www.seebtm.com/seebtm-awards/kategorije-za-glasanje/#Best-Out-of-the-city-Hotel-for-Meetings-and-Events-fewer-than-100-rooms

Podsjećamo, SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova čitatelja, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend