Glamurozna Doris Dragović prvom od tri koncertne večeri ‘opčinila’ Lisinski!

U trenutku kada je zakoračila na scenu, publika je bila na nogama, a dva su sata proletjela u trenu. Tako se u jednoj rečenici, na najbolji mogući način, može opisati čarobna koncertna večer, koju je jedinstvena Doris Dragović, priuštila svim obožavateljima.

Očito je da postoji neka posebna inspiracija i veza, Doris i prepune koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Sinoćnji prvi u nizu od tri, u rekordnom roku rasprodana koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, opravdao je sva očekivanja, a publika je bila opčinjena. Atmosfera ispunjena emocijama, pljeskom, ovacijama i pjesmom, od uvodnih stihova pa do kraja koncerta, najbolje opisuju ugođaj u Lisinskom.

Prepunoj dvorani, Doris se pak odužila na najljepši način, iznimnim i emotivnim nastupom, kojeg će se svi rado sjećati i prepričavati.

Posebnu zagrebačku večer, dodatno su uveličali glazbenici i prijatelji, koji su kao posebni gosti na trenutke podijelili pozornicu s Doris. Jacques Houdek, Damir Kedžo, Ivo Gamulin Gianni, te zagrebačka klapa Stine, dobitnici prve nagrade publike na omiškom festivalu klapa, svaki su na svoj poseban i osebujan način, obogatili ovaj nezaboravan koncert.

Kakva je atmosfera sinoć vladala u Lisinskom, najbolje da se uvjerite sami u fotogaleriji s potpisom Koncertne dvorana Vatroslava Lisinskog.

Pred Doris Dragović, još su dvije večeri i dva rasprodana koncerta u Lisinskom, a nimalo ne sumnjamo kako će miljenica scene opravdati očekivanja fanova. Njen svaki nastup, kao da je prvi, a prepuna dvorana i raspjevani obožavatelji, pružaju joj dodatnu snagu i energiju za nevjerovatne izvedbe.

Što reći na kraju nego, svi vi koji ste osigurali ulaznice za jedan od koncerata Doris Dragović u Lisinskom, uživajte u nezaboravnim večerima uzajamne glazbene ljubavi, o kojima će se zasigurno dugo pričati.