FOTO natjecanje: “Turistički potencijali mog kraja”

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 2023 Sveučilište “VITEZ” organizira nagradno FOTO takmičenje/natjecanje: “TURISTIČKI POTENCIJALI MOG KRAJA”.

Pozivamo sve srednjoškolce, studente, mlade iz KSB da sudjeluju u ovom natjecanju za najbolju fotografiju, te doprinesu razvoju turizma u svom kraju.

Uvjeti natjecanja:

1️⃣. Napravite fotografiju svog kraja, onoga što volite u svom kraju i za što smatrate da može privući turiste.

2️⃣. Pošaljite vaše fotografije na e-mail adresu natjecaj@unvi.edu.ba. Navesti ime i prezime, školu/fakultet, mjesto iz kojeg dolazite i naziv lokacije zabilježene na fotografiji.

3️⃣. Zapratite profile Sveučilišta “VITEZ” na društvenim mrežama, objavljene fotografije like & share, kako bi što više ljudi uživalo u prizorima turističkih potencijala vašeg kraja.

4️⃣. Datum proglašenja pobjednika – 26.9.2023.

Rok za slanje fotografija je 25.9.2023. godine, do 13:30 sati.

Pobjednika će odabrati stručni žiri, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrade održat će se 26.9.2023. godine u prostorijama Sveučilišta “VITEZ”.

Pravila i dodatne informacije:

✅️ Fotografije trebaju imati minimalno 72 dpi do maksimalno 300 dpi. Minimalna veličina fotografije je 1080x1080px za 1:1 format, 1080x1350px sa 4:5 format itd., odnosno minimalno 1080px za kraću stranu fotografije, za bilo koji format.

✅️ Fotografije mogu biti i crno-bijele.

✅️ Dozvoljeno je korištenje photoshopa ili drugih softvera, u minimalnoj mjeri, bez mijenjanja originalnog izgleda lokacije na fotografiji.

✅️ Nagrada za pobjednika: pametni sat.

Čekamo vas & sretno!