Sport

FIS donirao čarape za sve članove RK Nova Bila

Aktivnosti u Rukometnom klubu Nova Bila ne prestaju. Nakon niza aktivnosti koje su dovele do ekspresnog porasta broja članova i formiranja selekcije djevojčica, ovog puta članovi kluba dobili su čarape s logotipom kluba koje se doniralo poduzeće Fis Vitez.

Kontinuitet aktivnosti koje provodimo u klubu dovele su do objektivnih činjenica da naš klub broji preko 50 članova, a po prvi put od nastanka kluba imamo i selekciju djevojčica. Uvjeren sam da ćemo sličnim aktivnostima navedenu brojku zadržati, ali i nastaviti povećavati. Hvala poduzeću Fis na ovoj vrijednoj donaciji koja je razveselila sve članove našeg kluba i dodatno ih motivirala za još predanije bavljenje ovim sportom, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.

Posjetimo, prije nekolio dana najmlađe članove ovog kluba iznenadila je i posjetila Dajana Maros, poznata fitness trenerica iz Viteza i s njima odradila trening prilagođen njihovom uzrastu. Rukometni klub Nova Bila organizirao je i rukometni turnir „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“ na kojem je osvojio prvo mjesto, a kapetan kluba Nikola Nevisitć proglašen najboljim strijelcem.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend