Farma Euro Vitez na Danima maline i meda u Žepču

Proteklog vikenda (6 i 7.07.2024.) , Farma Euro Vitez je uspješno sudjelovala na 8. Sajmu Dana maline i meda, održanom u Žepču. Ovaj događaj, poznat po promociji domaće proizvodnje i kvalitetnih poljoprivrednih proizvoda, okupio je mnoge izlagače i posjetitelje iz cijele Bosne i Hercegovine.


Farma Euro Vitez predstavila je svoj asortiman proizvoda, uključujući svježe mlijeko, prirodne sokove, te domaće pekmeze i džemove. Naš štand privukao je veliku pažnju posjetitelja, zahvaljujući kvaliteti proizvoda i prijateljskom pristupu.

Na Sajmu je posebno istaknuta važnost lokalne proizvodnje i ekološke poljoprivrede, čime je naša farma dodatno pridobila simpatije i povjerenje mnogih posjetitelja.
Naše učešće na Sajmu još jednom je potvrdio poziciju Farme Euro Vitez kao uglednog proizvođača domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.


Nastavit ćemo raditi na unapređenju kvalitete svojih proizvoda i promoviranju ekološki održive proizvodnje, s ciljem da zadovolje potrebe svojih kupaca i doprinesu razvoju lokalne zajednice.