Sport

FantasyFootball uskoro u Bosni i Hercegovini

U saradnji novog sportskog portala Fantasy Sport i nogometnog saveza Bosne i Hercegovine uskoro kreće sa radom domaća verzija svjetski poznate igrice FantasyFootball, napravljena direktno za Premier ligu BiH.

 

„Fantasyport.ba“ je novi sportski portal u BiH, koji svojim sadržajem, ažurnošću, dizajnom i mrežom reportera iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine predstavlja pravo osvježenje za sve ljubitelje sporta u našoj zemlji. Uz moderni dizajn u vidu timeline-a koji je prilagodljiv svim uređajima, preglednim kategorijama i jasnim člancima, portal korisnicima maksimalno olakšava pristup informacijama i omogućava im da pročitaju upravo ono što ih zanima. Pored toga, na člancima su dostupni komentari, tako da čitatelji nakon jednostavne registracije na portal mogu podijeliti svoje mišljenje sa drugima.

Čitaoci će uskoro putem aplikacije za mobitel i filtera za vijesti, pored komentarisanja, biti u prilici da filtriraju vijesti i da čitaju ono što žele, te da dobijaju obavijesti samo za odabrane vijesti.

Pored portala, tim Fantasy-a u saradnji sa firmom ATA Business Solution d.o.o. i nogometnim savezom BiH priprema nešto potpuno novo za naše prostore –FANTASY FOOTBALL – Premier liga BiH. Ovaj projekat je izuzetno popularan u svijetu, a posebno u Engleskoj gdje se svi zaljubljenici u nogomet imaju priliku okušati kao menadžeri svojih klubova – igrajući ovu virtuelnu igricu.Ekipa FantasySport-a svakodnevno radi na razvijanju domaće platforme, a čitaoci portala će biti blagovremeno obaviješteni o početku realizacije projekta.

Do tada možete posjetiti portal www.fantasysport.ba i biti u toku sa svim aktuelnostima iz svijeta sporta.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend