Glazbene vijesti

Emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rogoznice!

Skromnost je njegova vrlina, a glazbeni talent neupitan je. Boris Rogoznica svoj put na sceni gradi polako, ali sigurno.

Sve njegove pjesme, emotivne su priče, u kojima se većina lako prepoznaje.

Upravo to, očekuje vas i s novom skladbom, ‘Sve grijehe piši na mene‘, svojevrsnom zahvali ljubavi i potpori, koju bi većina trebala imati i pružati u vezama. 

Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno glazbeno putovanje, o kojem ćemo razmišljati.

‘Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: “To je to, to je pjesma tvog života!”‘, poručio je ovom prigodom Boris.

‘Sve grijehe piši na mene’, na savršen način prezentira i Borisu glazbenu misao vodilju, jer se odlično nastavlja na njegove prethodne uspješnice. Ovoga puta odustao je od svog autorskog potpisa i udružio snage s poznatim dvojcem Nenom Ninčevićem i Mirom Buljanom, od kojih prvi potpisuje tekst, a drugi glazbu.

‘Sve se posložilo i ja sam napokon spreman za jedno novo poglavlje svog života koje neminovno dolazi. Prvenstveno bih zahvalio autorima Neni i Miru, što su ovakvu pjesmu povjerili baš meni a mogli su i puno “većima” od mene. Hvala Jerku Mariću, na izradi predivnog spota i pronalasku čarobnih lokacija u Istri. I svakako obitelji, bez koje ne bi imalo smisla ovoliko se truditi i ustrajati.’, istaknuo je Boris.

Zašto će se o pjesmiSve grijehe piši na mene ali i odličnom video spotu, još dugo pričati, pogledajte sami

Jedno je sigurno, novom pjesmom Boris Rogoznica potvrđuje mjesto koje zaslužuje na sceni, a ono najbolje tek dolazi.

Autor glazbe: Miro Buljan
Autor teksta: Neno Ninčević
Autor aranžmana: Goran Kovačić
Glazbeni producent: Miro Buljan

Redatelj: Jerko Marić

Foto: Jerko Marić

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend