Glazbene vijesti

Emilija Kokić predstavlja novi singl “Ostani s njom”

Singl “Ostani s njom” Emilija Kokić objavljuje nakon kraće glazbene pauze. Životna pjesma koja govori o izdaji i prijevari uzburkat će vaše emocije. “To je jedna od onih pjesama u koje sam se zaljubila na prvu” poručuje Emilija.

Emilija Kokić, poznata hrvatska pjevačica i jedina eurovizijska pobjednica koja je sa zadarskom grupom Riva 1989. godine šarmirala publiku diljem svijeta s izvedbom pjesme “Rock Me”, na radost brojnih fanova, nakon kraće glazbene stanke vraća se s novim singlom “Ostani s njom”.

Emilija, vlasnica prekrasnog glasa i divne osobnosti, uvijek s posebnom pažnjom bira pjesme i to one koje kod nje izazovu posebne emocije. Upravo takva je i najnovija, kompleksna pjesma “Ostani s njom” objavljena za diskografsku kuću Dancing Bear, čiji će tekst naročito oduševiti mnoge pripadnice nježnijeg spola, koje će se u njoj i prepoznati. Riječ je o životnoj pjesmi koja govori o izdaji i prijevari, dok istovremeno s druge strane prikazuje i onu hrabru stranu ranjene žene koja se s lažima stoički nosi.

“Pjesma je došla do mene kao da se sama ušuljala u moj svijet. Marko Tomasović me nazvao i pitao: ‘hoćeš novu pjesmu?’. Rekla sam ‘hoću, pošalji da čujem’. Par minuta nakon prvog slušanja odmah sam rekla ‘snimamo!’. Ovim riječima Emilija se prisjeća svog prvog susreta s ovom prekrasnom skladbom o kojoj nadodaje: “To je jedna od onih pjesama u koje sam se zaljubila na prvu. Nisam imala takvo životno iskustvo koje pjesma tematski nosi i nadam se da neću imati, ali odmah sam se mogla emocionalno povezati s ljutnjom i tugom koju čovjek može osjetiti kad otkrije da je izdan.

Glazbu nove pjesme “Ostani s njom” potpisuje Emilijin dugogodišnji suradnik Marko Tomasović, tekst Nevia Korpar, dok aranžman i produkciju potpisuje Hrvoje Grčević.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend