Vijesti iz BiH

Dvojica udarala pripadnika Oružanih snaga, treći stajao i pio pivo!

U tunelu kod Vranduka na magistralnom putu M-17 dogodila se prava drama kada se Elviru Muračeviću iz Zenice popriječio automobil, iz kojeg su izašla trojica muškaraca i počela ga udarati. Kako tvrdi njegova sestra Elma, prvobitno su razbili staklo na njegovom automobilu, a potom su ga počeli udarati, jer ih je, kako su mu kazali napadači, pretekao, što se nije dogodilo, prenosi hms.ba.

Ozljede glave

– Brat radi u Oružanim snagama BiH, krenuo je na posao, ne sluteći šta će se dogoditi. Najednom mu se automobil popriječio na cesti. Nakon što su mu razbili prozor, dvojica su ga udarala, dok je treći stajao i pio pivo, ispričala je Elma Dnevnom avazu.

Da izbjegne veće posljedice i ozljede, napadnuti Zeničanin ostao je u automobilu, čekajući da kaos prestane. Tom prilikom je zadobio ozlijede glave.

– Nije htio izaći iz auta tako da su mu zadali udarce u glavu. Svi smo iznenađeni i potreseni ovim događajem, naročito zato što nema pozadinu. Bio je borac u Armiji RBiH od prvog dana, preživio je rat na prvim linijama da bi ga sada ovi huligani napali – ističe sestra napadnutog Zeničanina, koja je ogorčena ovim slučajem.

Kenan i Cako Kolić: Osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari

Elvir je iste večeri dao izjavu u Policijskoj stanici Nemila, nakon čega je pokrenuta istraga o događaju. Potom je prevezen u Urgentni blok Županijske bolnice Zenica (ŽBZ) radi ukazivanja pomoći. Prema riječima obitelji, događaj je prijavljen i Tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije.

– Nema razloga da mu urade ovako nešto, skoro da i ne živi u Zenici. Zbog svega navedenog, slijedi podizanje tužbe, da se kazne i razotkriju počinitelji te da se sazna razlog ovog gnusnog čina – kaže Elma za sarajevski list.

Slikao napadače

Iako je zadobio ozlijede glave i bio potresen onim što mu se dogodilo, Elvir je, nakon što se drama okončala, uspio mobitelom uslikati napadače. Na osnovu toga, uspjeli su saznati identitet dvojice muškaraca.

– Iz pouzdanih izvora Avaz doznaje da se radi o Kenanu i Caki Koliću iz Varde kod Zenice. Zbog nemogućnosti prepoznavanja treće osobe s fotografija, još nismo uspjeli saznati njegov indentitet – kaže Elma.

Policija evidentirala slučaj

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Avaz je dobio potvrdu o cjelokupnom događaju, koji se tretira kao kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

– Izvršeno je kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Tom prilikom je na putničkom vozilu Audi, vlasništvo E. M., pričinjena materijalna šteta. Navedena osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, a policijski službenici poduzeli su aktivnosti radi dokumentiranja navedenog kaznenog  djela, naveli su u policiji.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend