Sport

Dvije posebne zlatne medalje za ŠK Vitez 2013.

Načelnik općine Vitez, Tomislav Bošnjak Matić i Odjel za društvene djelatnosti su prepoznali veliki rad, trud i sportske rezultate ŠK Vitez 2013 te dodjelili Klubu na godišnjem planu financije koje omogućavaju da igra Ligu, KUP i ostale godišnje aktivnosti, priopćeno je iz ŠK Vitez 2013.

 

“Klub djeluje i radi već šest godina i u tom periodu je organizirao jedanaest Međunarodnih šahovskih turnira i oformio školu šaha, koja je prepoznatljiva u cijeloj BiH po dobrim rezultatima. Pred nama je tek sada prava perspektiva jer nam je od strane Općine osigurana financijska konstrukcija, zahvaljujući čemu se možemo natjecati na svim razinama u BiH. Ovu odluku općinskog načelnika smatramo najvećom pobjedom i najsjajnijom zlatnom medaljom za Klub. Želimo napomenuti da je Klub održao prvenstvo osnovnih škola s jako velikim odzivom i da je sad bogatiji za nekoliko novih članova”, navodi se u priopćenju.

 

MILE BERTOVIĆ OSVOJIO TITULU FIDE MAJSTORA

Iz ŠK Vitez 2013. ovom pirgodom podsjećaju da je na kongresu FIDE, održanom u trećem mjesecu, priznata titula FIDE majstora Mili Bertoviću te je on tako postao prvi igrač ŠK Vitez 2013, koji je osvojio FM titulu. Titulu je osvojio igrajući na Internacionalnom turniru u Novom Sadu.

Za ŠK Vitez 2013 to puno znači znajući da je on jedan od trenera i da mu je otvoren put da postane FIDE instruktor. Ovaj uspjeh za Klub smatramo drugom zlatnom medaljom.

(ŠK VITEZ 2013)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend