Lokalne vijesti

Dvije nove struke i četiri zanimanja u Srednjoj školi Vitez

Na stranici  Srednje škole Vitez pronašli smo korisnu informaciju, te sadržaj obavijesti prenosimo u cijelosti:

Dragi naši učenici, profesori, djelatnici, roditelji i sugrađani, imamo za vas jednu lijepu vijest. Naime, u ovim, za sve nas teškim i izazovnim vremenima, sa zadovoljstvom vam možemo saopćiti da smo prethodnu godinu posvetili radu na uvođenju novih struka i zanimanja.

Danas su naši napori konačno urodili plodom te vam predstavljamo novitete u našoj školi:

Ugostiteljstvo i turizam “A” (zanimanje HOTELIJERSKO -TURISTIČKI KOMERCIJALIST);
Prehrambeno-biotehnološka (zanimanje PREHTAMBENI TEHNIČAR);
U sklopu postojeće stuke Strojarstvo “A”, novo zanimanje je RAČUNALNI TEHNIČAR U STROJARSTVU; U sklopu postojeće struke Ugostiteljstvo i turizam “C”, novo zanimanje je SLASTIČAR.

 Dakle, imamo 2 nove struke i 4 nova zanimanja! Ukupno Srednja škola sada ima 7 struka.

Ravnateljica škole Adrijana Peša osvrnula se i na prethodni period te istaknula kako se online nastava u našoj školi odvija nesmetano i bez problema, a u suradnji s razrednicima, učenicima i roditeljima, sav nastavni proces ide prema zadanom rasporedu i bez većih odstupanja. Vjeruje kako će tako biti sve dok ne prođe ovo krizno vrijeme, no za sad o tome nema nikakvih novih saznanja i naputaka.

 Ukoliko bude, naši razrednici će o tome blagovremeno izvjestiti učenike. Iz ureda ravnateljice nam je stigla ova divna vijest o suglasnosti o uvođenju novih struka, a cilju da našim novim učenicima ponudimo širi spektar budućih zanimanja.

Ovo vrijeme do upisa u srednju školu možete provesti u razmišljanju idealnog poziva za vas. Nadamo se, naravno, da će ova vandredna situacija biti uskoro iza nas i da ćemo se družiti u školskim klupama.

 O svim novinama, ali i mnogim drugim detaljima vezanim za Srednju školu “Vitez” kao što je njezin nastanak, raspored smjena, izvanškolskih aktivnosti, ciljevima škole i slično, možete pogledati na našem novom plakatu čije je idejno rješenje i sav potrebni materijal pripremila profesorica Marijana Badrov, a grafički dizajnirao i realizirao Ivan Pranjković. Nadamo se da vam se sviđa. Dragi naši učenici i djelatnici, uživajte u zasluženom raspustu, a mi smo lijepe vijesti morali podijeliti sa svima vama.

 Svako dobro.

Srednja škola “Vitez”

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend