Pjesme

Duet “Ljubav” Aleksandre Kovač i Marka Tolje

Poznata beogradska kantautorica Aleksandra Kovač 2016. godinu započinje prelijepim duetom s pjevačem Markom Toljom. Radi se o pjesmi “Ljubav”, koju je napisala sama Aleksandra, a ujedno je i prvi singl s njenog novog albuma.

Spot za pjesmu “Ljubav” u produkciji video kuće RAprodukcija uz vrhunsku fotografiju, bogatu scenografiju i Aleksandrinu filmsku režiju pun je odlične energije koja se na snimanju rodila između dvoje pjevača.

“Dugo već želim snimiti duet s pjevačem s naših prostora. Kada sam čula Marka uživo na RetrOpatijskom festivalu, gdje smo prošle godine zajedno nastupili, znala sam da je on pjevač koji odgovara mom senzibilitetu i koji svojim upečatljivim glasom može prenijeti emocije”, kazala je Aleksandra. Za zvuk i glazbenu produkciju je bio zadužen jedan od najboljih regionalnih glazbenih producenata, Roman Goršek.

“Beskrajno sam sretan što mogu biti dio ovako lijepe pjesme i priče. Aleksandrin rad sam pratio i prije i bio sam jako iznenađen i ponosan kada me je pozvala da otpjevam ovu divnu pjesmu. Divan je osjećaj kada sasvim spontano naletiš na nekoga tko ima isti glazbeni senzibilitet i poglede na umjetnost kao ti”, kaže Marko Tolja o suradnji.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend