Pjesme

Dubrovački kantautor Vlaho Arbulić predstavlja svoj drugi single “Home”

Mladi kantautor Vlaho Arbulić, kojeg su mnogi prepoznali kao veliki potencijal za svjetsko glazbeno tržište, nakon svog debitantskog singla „Bla, bla“, predstavlja novi, pjesmu „Home.

Uz Vlahu, koautori pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić, koji potpisuju i produkciju za zagrebački Morris-Studio, gdje je pjesma producirana. Za gudački aranžman u pjesmi pobrinuo se Ivan Arnold.

“Spot ide u korak s tematikom pjesme koja prati unutarnju potragu za domom, odnosno iskonskim sobom. Takvo lutanje u spotu je prikazano kao dug i težak povratak kući preko hladnih i vjetrovitih planina. Međutim, kao i svaki pokušaj vraćanja u prošlost, takvo putovanje završava spoznajom o nepovratnim promjenama i jazu između onoga što jesmo i što smo bili.” – rekao je Vlaho.

Kako je i sam nekoliko puta već naglasio, glazba je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast, a o daljnjim planovima Vlaho kaže: „Album je u pripremi, a nekoliko narednih singlova već je definirano. Album će biti produkcijski bogat i raznolik zahvaljujući ekipi s kojom radim, a zajednička crta svim pjesmama bit će upravo kantautorski identitet koji je i temelj cijelog projekta.“

Izvor: menart.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend